Zondag 22 April P.K. ACHTERHOEKSE KLOOTSCHIETERS FEDERATIE

Persoonlijke kampioenschappen AKF en Persoonlijke Gelderse Kampioenschappen.

62 Deelnemers in verschillende categorieën hebben zich aangemeld voor AKF persoonlijke kampioenschappen.
Tevens worden de overall “Gelderse Kampioenschappen” van de twee Gelderse afdelingen “AKF en KFIJ” gehouden.

Parcoursen zijn uitgezet, 1000 meter STRAAT, 5 schoten VELD en ZETTEN 3 worpen waarvan de beste telt.
Deelnemers dienen zich uiterlijk 20 minuten voor de starttijd, met de spelerspas, te melden bij het wedstrijdsecretariaat.

Onderstaande spelers van K.V. Klein Dochteren gaan proberen een mooie klassering in de wacht te slepen en hopelijk zo, dat die eveneens recht geeft op plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen.
Wij wensen jullie heel veel succes toe, gooi de kloten met goed gevolg over Straat en Veld, plus op Zetten de gewenst hoogte/stand. Maar vooral!!!! Onder alle omstandigheden heel veel plezier in ons mooie KLOOTSCHIETSPORT houden.

Plaatsing op de onderdelen
Categorie 5 /        Naam            /     Starttijd  /     /     Straat     /     Veld     /     zetten    /     Totaal      /
Dames:          Ellen Bannink            09.07 uur
Categorie 6
Dames:          Daniëlla Vermeer      09.21 uur
Categorie 4
Jongens:        Gido Beumer            10.04 uur
Categorie 5
Heren:            Jelle Wezinkhof        11.18 uur
Categorie 6
Heren:            Harold Dolleman       11.32 uur
Categorie 7
Heren:            Henk Lunneker         11.39 uur

De wedstrijden worden gehouden op zondag 22 april 2018 bij KV Dijkhoek. Adres:  Café Restaurant Kerkemeijer, Ruurloseweg 51, 7271 RS Borculo.    Tel: 0545-271202.