Wij mogen weer klootschieten

Zondag 12-7-2020

Per 1 juli zijn de sportkantines weer heropend. Vanmorgen zijn dus de leden alweer voor de tweede keer, op de zondagmorgen, vanuit een corona-proeve clubgebouw (Bethel) gestart voor een trainingsrondje. Het weertje was Perfect en na een rondje klootschieten werd er zelfs buiten corona-proeve plaatsgenomen aan de tafelbanken.

Natasja is uitgegooid en staat de klootschietende leden op te wachten. Zij heeft deze zondag Kantinedienst. Natasja PERFECT!

Ja Erik het zit er op! Jij weet wie er gewonnen heeft. Want schrijven en noteren was jou deel vanmorgen.

Ja mannen even uitblazen. Toch niet teleurgesteld. jullie kijken zo beteuterd

Henk en nu een BIERTJE!

PROOST MANNEN Webmaster weet wel wie er gewonnen heeft?

Natasja is uitgegooid en staat de klootschietende leden op te wachten. Zij heeft deze zondag Kantinedienst. Dus na een rondje schieten nog aan het werk ook. Natasja PERFECT!

What do you want to do ?

New mail