Vijfentwintig jaren lid van KV. Klein Dochteren.

Vrijdag 7 augustus 2020
Op de Foto’s Rudy Elferink en Jeroen Brunsveld. De mannen werden door voorzitter Diny Beumer op woensdagavond 5 augustus 2020, na het PK gooien, gehuldigd omdat ze 25 jaar lid zijn van onze vereniging.
Competitie schieten bij KV Klein Dochteren!
Lijkt het je leuk om in competitieverband te gaan klootschieten dan is dit zeker mogelijk. Vanuit de vereniging zijn wij aangesloten bij de Achterhoekse Klootschieters Federatie. Deze organisatie organiseert in de maanden september tot juni de competitie wedstrijden. Eens in de twee weken kun je de kloot dan ergens in de Achterhoek gaan schieten. Na 12 wedstrijden wordt de stand opgemaakt en zullen uiteindelijk de kampioenen van de 6 klassen bekend zijn. De teamindeling voor competitie schieten wordt bij KV Klein Dochteren bepaald door het gooien van 6 persoonlijke wedstrijden (PK’s). De beste 4 schutters zullen in het eerste team schieten en de teamindeling zal volgens de lijst verder afgewerkt en ingedeeld worden.

Rudie wordt door Diny gefeliciteerd.

Ook Jeroen wordt door Diny gefeliciteerd.

What do you want to do ?

New mail