Veteranen toernooi Dijkhoek

Uitslagen Veteranen toernooi.

Klootschietvereniging K.V. DIJKHOEK uit Borculo organiseerde zaterdag 5 mei 2018

Envelop met inhoud was voor de eerste plaats.

P.K. Veteranen toernooi.

Deelname was mogelijk voor personen vanaf 50 jaar en ouder. Straatparcours …. uitgezet door Dijkhoek…… was perfect om te schieten en de weersomstandigheden onvoorstelbaar mooi met volop de ZON.  Het parcours was ongeveer 2 km lang en er werd gespeeld in 3 verschillende klasse:

Klasse 50+ Heren en Dames.                                             Klasse 60+ Heren en Dames.                                            Klasse 70+ Heren en Dames.

Vervelend voor de organiserende vereniging Dijkhoek was, een veel te lage opkomst. Waarschijnlijke oorzaak? Feestelijkheden rond (5 Mei) in de omliggende plaatsen van Borculo.
Berend Meerbeek wedstrijdleider memoreerde bij de prijsuitreiking!
Wij gaan stug door, volgend jaar is er weer een P.K Veteranen toernooi.

Twee veteranen van K.V. Klein Dochteren waren present en speelde mee in klasse 70+. Tevens de hoogste klasse van de NKB, Nederlandse Klootschietbond vallend onder Categorie 9.
De oude knarren hebben zich uitstekend geweerd, want veteraan Henk Wijers (oud ?) echter ruim over de 70, werd twee in de klasse en Harry Dolleman, (oud 72 jaar!) snoepte voor de neus van Henk Wijers de eerste plaats weg in de zelfde Klasse.

Hopelijk gaan wij volgend jaar weer onze prijsjes verdedigen ?