Uitslagen Achterhoekse Klootschieters Federatie seizoen 2019/2020.

Competitie van de AKF is weer van start gegaan.
Dit is de pagina waarop de uitslagen blijvend bekendgemaakt worden.
Zaterdag 28 september: Eerste wedstrijd was bij “K.V. De Mölle” te Exel. In Brasserie “De Mölle” kwamen het klootschietende volkje bijeen om van daaruit hun eerste wedstrijd te starten.
Zaterdag 12 oktober: Alle aangesloten verenigingen hebben in Zieuwent op de parcoursen van “K.V. De Hemmele” de tweede competitiewedstrijd gegooid. Vanuit sportcomplex Sourcy Center Zieuwert werden de klootschieters naar de betreffende wedstrijdbanen gedirigeerd.
Zaterdag 26 oktober: Derde competitiewedstrijd gegooid op de banen van “KV Eibergen”. Gestart werd vanuit Café/restaurant “De Klok”.
Zaterdag 9 november: Vierde competitiewedstrijd, gehouden  op onze banen van “Klein Dochteren”.
Vertrokken vanuit Café/restaurant de Zonnebloem.
Zaterdag 23 november: Vijfde competitiewedstrijd gehouden vanuit café Hassink te Noordijk. Geschoten op parcours Needseberg in Neede en parcours Loo te Eibergen.
Zaterdag 7 december: Zesde competitiewedstrijd gegooid op de banen van “KV Dijkhoek” te Borculo. Het weer werkte gelukkig redelijk goed mee (klein beetje motregen) en gestart vanuit Café/restaurant Kerkemeijer. Het was geen beste competitiemiddag voor de teams van “Klein Dochteren”.

1e wedstrijd De Mölle.

2e wedstrijd De Hemmele

3e wedstrijd K.V.Eibergen

4e Wedstrijd Klein Dochteren.

5e Competitie wedstrijd Noordijk.

6e Competitiewedstrijd K.V.Dijkhoek.

30 Jaren na dato eindelijk weer een gezamenlijke wedstrijd met alle Klootschietverenigingen uit de Achterhoek. 23 november vond deze wedstrijd plaats. Beide afdelingen hebben hier gelijktijdig hun competitiewedstrijd aan gekoppeld.
                               Klik op de posters voor uitvergroting

Uitslag van de gezamenlijke wedstrijd.