Uitslagen Achterhoekse Klootschieters Federatie seizoen 2019/2020.

Competitie van de AKF is weer van start gegaan.
Dit is de pagina waarop de uitslagen blijvend bekendgemaakt worden.
Zaterdag 28 september: Eerste wedstrijd was bij “K.V. De Mölle” te Exel. In Brasserie “De Mölle” kwamen het klootschietende volkje bijeen om van daaruit hun eerste wedstrijd te starten.
Zaterdag 12 oktober: Alle aangesloten verenigingen hebben in Zieuwent op de parcoursen van “K.V. De Hemmele” de tweede competitiewedstrijd gegooid. Vanuit sportcomplex Sourcy Center Zieuwert werden de klootschieters naar de betreffende wedstrijdbanen gedirigeerd.
Zaterdag 26 oktober: Derde competitiewedstrijd gegooid op de banen van “KV Eibergen”. Gestart werd vanuit Café/restaurant “De Klok”.
Zaterdag 9 november: Vierde competitiewedstrijd, gehouden  op onze banen van “Klein Dochteren”.
Vertrokken vanuit Café/restaurant de Zonnebloem.
Zaterdag 23 november: Vijfde competitiewedstrijd gehouden vanuit café Hassink te Noordijk. Geschoten op parcours Needseberg in Neede en parcours Loo te Eibergen.
Zaterdag 7 december: Zesde competitiewedstrijd gegooid op de banen van “KV Dijkhoek” te Borculo. Het weer werkte gelukkig redelijk goed mee (klein beetje motregen) en gestart vanuit Café/restaurant Kerkemeijer. Het was geen beste competitiemiddag voor de teams van “Klein Dochteren”.
Zaterdag 21 december: Zevende een laatste competitie van 2019 gegooid op de banen van K.V.Winterswijk. De wedstrijden vonden plaats in het buitengebied van Winterswijk het mooie Woold. Vertrek was uit Verenigingsgebouw Juliana.
Zaterdag 18 januari: Achtste competitie gegooid op de banen van KV Respelhoek. het klootschietersvolkje vertrok vanuit café restaurant Baan te Geesteren.
Zaterdag   1 februari: Negende competitie gegooid op de banen van KV ’t broek. Samenkomst in café restaurant “De Duif te Ruurlo en vandaar uit naar de banen gedirigeerd om de wedstrijden af te werken.
Zaterdag 15 februari: weer een gezamenlijke competitiewedstrijd met de Needse klootschietverenigingen gegooid. We zijn samen gekomen bij restaurant Prinsen in Haarlo. Start van deze wedstrijd was om 13.00 uur. Omstandigheden harde wind maar wel droog.

1e wedstrijd De Mölle.

2e wedstrijd De Hemmele

3e wedstrijd K.V.Eibergen

4e Wedstrijd Klein Dochteren.

5e Competitie wedstrijd Noordijk.

6e Competitiewedstrijd K.V.Dijkhoek.

7e Competitiewedstrijd K.V.Winterswijk