Uitslagen Achterhoekse Klootschieters Federatie seizoen 2019/2020.

Competitie van de AKF is weer van start gegaan.
Dit is de pagina waarop de uitslagen blijvend bekendgemaakt worden.
Zaterdag 28 september: Eerste wedstrijd was bij “K.V. De Mölle” te Exel. In Brasserie “De Mölle” kwamen het klootschietende volkje bijeen om van daaruit hun eerste wedstrijd te starten.
Zaterdag 12 oktober: Alle aangesloten verenigingen hebben in Zieuwent op de parcoursen van “K.V. De Hemmele” de tweede competitiewedstrijd gegooid. Vanuit sportcomplex Sourcy Center Zieuwert werden de klootschieters naar de betreffende wedstrijdbanen gedirigeerd.
Zaterdag 26 oktober: Derde competitiewedstrijd gegooid op de banen van “KV Eibergen”. Gestart werd vanuit Café/restaurant “De Klok”.
Zaterdag 9 november: Vierde competitiewedstrijd, gehouden  op onze banen van “Klein Dochteren”.
Vertrokken vanuit Café/restaurant de Zonnebloem.
Zaterdag 23 november: Vijfde competitiewedstrijd gehouden vanuit café Hassink te Noordijk. Geschoten op parcours Needseberg in Neede en parcours Loo te Eibergen.
Zaterdag 7 december: Zesde competitiewedstrijd gegooid op de banen van “KV Dijkhoek” te Borculo. Het weer werkte gelukkig redelijk goed mee (klein beetje motregen) en gestart vanuit Café/restaurant Kerkemeijer. Het was geen beste competitiemiddag voor de teams van “Klein Dochteren”.
Zaterdag 21 december: Zevende een laatste competitie van 2019 gegooid op de banen van K.V.Winterswijk. De wedstrijden vonden plaats in het buitengebied van Winterswijk het mooie Woold. Vertrek was uit Verenigingsgebouw Juliana.
Zaterdag 18 januari: Achtste competitie gegooid op de banen van KV Respelhoek. het klootschietersvolkje vertrok vanuit café restaurant Baan te Geesteren.
Zaterdag   1 februari: Negende competitie gegooid op de banen van KV ’t broek. Samenkomst in café restaurant “De Duif te Ruurlo en vandaar uit naar de banen gedirigeerd om de wedstrijden af te werken.
Zaterdag 15 februari: weer een gezamenlijke competitiewedstrijd met de Needse klootschietverenigingen gegooid. We zijn samen gekomen bij restaurant Prinsen in Haarlo. Start van deze wedstrijd was om 13.00 uur. Omstandigheden harde wind maar wel droog.
Zaterdag 29 februari: Heeft de op één na laatste competitiewedstrijd plaatsgevonden. K.V. Heksenkring uit Barchem, waar de wedstrijden werden gehouden, had gezorgd voor twee prachtig uitgezette parcoursen om te klootschieten. Weersgesteldheid was redelijk op één geweldige plensbui na droog.

1e wedstrijd De Mölle.

2e wedstrijd De Hemmele

3e wedstrijd K.V.Eibergen

4e Wedstrijd Klein Dochteren.

5e Competitie wedstrijd Noordijk.

6e Competitiewedstrijd K.V.Dijkhoek.

7e Competitiewedstrijd K.V.Winterswijk

8e Competitie wedstrijd KV. Respelhoek

9e Competitiewedstrijd KV ’t Broek

10e Competitiewedstrijd K.V.Onderlingen.

11e Competitiewedstrijd K.V.Heksenkring

New mail

Op zondag 29 maart wordt de laatste competitie wedstrijd gehouden. Deze zal gegooid worden bij K.V.Zwolle
De AKF-competitiewedstrijd op zondag 29 maart is i.v.m. het corona-virus afgelast. Een nieuwe datum wordt te zijner tijd bekend gemaakt.
Wegens corona-virus wordt de competitie niet afgemaakt. De 11e wedstrijd die we hebben gegooid was de laatste wedstrijd van het seizoen. De stand na deze wedstrijd (is voor de volledigheid meegestuurd bij deze mail) is de eindstand van het seizoen 2019/2020 en daarmee bepalend voor de promotie/degradatie regeling

11e En tevens de laatste competitie wedstrijd van het seizoen 2019/2020.