Sinterklaastoernooi KV. Klein Dochteren 2019.

Zaterdag 30 november werd voor de 3de keer Sinterklaastoernooi rondom clubgebouw BETHEL gehouden.
Tegen 13:00 uur druppelde de klootschieters het clubgebouw Bethel binnen. Nadat de teams zich hadden ingeschreven werd  om plus/minus 13:30 de team indeling door Voorzitter Diny Beumer bekend gemaakt. Na deze bekendmaking spoeden de klootschieters zich naar de start die naast het clubgebouw gelegen is. Weergoden waren de klootschietende teams prettig en gunstig gezind want met strak blauwenlucht, dus vanzelfsprekend een prachtig zonnetje!! TOTALE DROOGTE!!!. Dit heeft er echter niet toe bijgedragen dat de opkomst groter was dan de twee voorgaande toernooien.

Start van het toernooi Henk Lunneker produceert zijn eerste schot.

Uitslagen Sinterklaas toernooi 2019.

Na het rondje te hebben voltooid druppelde de klootschietende teams weer binnen en daarna kwamen ook Sint met zijn Pieten Bethel een bezoekje brengen. Het was nog een tijdje heel gezellig in het clubgebouw.