Persoonlijke clubkampioenschap 2019

K.V. Klein Dochteren:

Jaarlijks zijn er persoonlijke clubkampioenschappen. Spelers moeten minimaal 3 wedstrijden gooien, maar mogen ook maximaal 6 wedstrijden gooien. Diegenen die van de 4e, 5e en 6e wedstrijden gebruik maken verschaffen zich uiteraard hiermee een extra kans op een beter resultaat. Want drie beste scores worden namelijk bij elkaar opgeteld en vormen zo het eindresultaat. Drie slechtste resultaten vervallen.

Rood gekeurde uitslagen vervallen. Klik op de poster voor vergroting.

Het parcours bestaat uit een geasfalteerde straatweg en heeft een lengte van 1175 meter. De spelers krijgen de gelegenheid om het parcours in 15 schoten te overbruggen. Maar ieder speler gaat natuurlijk voor zomin mogelijk schoten en zoveel mogelijk meters over de eindstreep. lukt een speler niet om het uitgezette parcours van 1175 meter in 15 schoten te overbruggen, dan worden uiteraard de gegooide meters van 15 schoten bij elkaar opgeteld. Uiteindelijk heeft iedereen hopelijk zijn totaalscore van 3 wedstrijden staan, want deze totaalscores vormen toch ook wel de eerste basis voor teamindeling van het aankomend nieuwe seizoen. Diegenen die niet structureel aan de afdelingscompetitie willen deelnemen kunnen reserve staan en af en toe eens deelnemen. Ook kiezen spelers er bewust voor om in de laatste teams deel te nemen in de afdelingscompetitie en gooien dan ook geen P.K.

⇐⇐Uitslagen van het pk van afgelopen jaren.

Dit jaar zijn Henk Lunneker (Heren) en Natasja Veldmaat (Dames) clubkampioenen.

klik op de afbeeldingen voor vergroting.