Persoonlijk kampioenschap KV. Klein Dochteren.

Zaterdag 7 april

Derde P.K. voor het Jaar 2018 op de “kijksteeg” geschoten.

Opkomst 10 spelers weinig interesse. Weertje ideaal (20 graden) volop Zon! Dus uitstekend om te klootschieten. Het was bekend dat vijf heren afwezig waren vanwege NKB cup schiet. Uitzondering! Het huidige derde team met z’n vieren (2 dames en 2 heren) aanwezig, zij maakte er onderling een leuke wedstrijd van met de dames duidelijk op winst.
Dagoverwinning Daniëlla Vermeer met 14 schoten en 82 meter over de eindstreep.

Totaal Dames en Heren na 3 P.K’s 2018

Klein overzicht van EERSTE en TWEEDE P.K.                                                                                   Zaterdag 24 februari Eerste P.K.
Opkomst was zeer matig met 12 actieve spelers. Wel waren er 2 geblesseerde leden op deze                              ”met zon overgoten” zaterdag aanwezig, die de moeite hadden genomen om te komen helpen door middel van aangeven en zoeken. Perfecte uitvoering mannen. Wedstrijdleider Tonnie had weer zijn uiterste beste gedaan om met meetwiel de straatbaan uit te zetten om deze met de juiste cijfers te voorzien, zodat de aangegeven meters goed leesbaar waren voor de spelers.                                           Dagoverwinning Harold Dolleman met 11 schoten en 82 meter over de eindstreep.

Zondag 11 maart  Tweede P.K.
De opkomst was op deze zonovergoten zondagmorgen met 18 deelnemers iets meer dan op eerst P.K. Toch had ik als vervend klootschieter op deze zondagmorgen meer deelnemers verwacht. Dagoverwinning Henk Lunneker met 12 schoten en 5 meter over de eindstreep.                                                 ⇐⇐⇐ Uitslag dames na twee wedstrijden                                      uitslag heren na twee wedstrijden⇒⇒⇒

Volgende en vierde P.K. Klein Dochteren op zondag 29 april start om 10.00 uur Bethel