Persoonlijk kampioenschap KV. Klein Dochteren.

Woensdag 6 juni

Persoonlijke uitnodiging van het bestuur voor de zesde en laatste P.K.

Het  bestuur nodigt jullie op woensdag 6 juni uit voor een gezellige avond. We starten om 19.00 uur met de laatste PK voor het competitieseizoen 2018/2019.  Na afloop van het gooien, staat de rosé, biertje en een frisdrankje koud en gereed, dan maken we er met z’n allen een gezellige avond van.
Inderdaad werd het even een gezellig nazit, vooral door medewerking van een uitstekend weertje. Plus/minus 22 graden rond 22.00 uur! Waardoor wij onder de nieuw gerealiseerde overkapping heerlijk buiten konden zitten. Zelfs een traktatie in de vorm van een rondje bleef niet uit (Erik weer een jaartje ouder). Het bestuur bleef daarin niet achter want spelers en de wat later aangeschoven aanwezigen werden verrast op een lekkernij in de vorm van kleine hapjes, daar werd uiteraard gretig gebruik van gemaakt.

⇒⇒⇔ Overwinning op deze prachtige woensdagavond ging naar Jeroen Brunsveld met 11 schoten en 63 meter over de eindstreep.

Het is en het blijft nog even spannend want? Wie o Wie! Hengelt zowel bij de Dames als de Heren het kampioenschap binnen.  Kampioenschap en teamindeling kan nog niet worden bekendgemaakt. Reden!  Eerste Damesteam- en eerste Herenteamcup hebben nog één inhalen wedstrijd tegoed, dus is het nog even afwachten?  Webmaster zal binnenkort in overleg met wedstrijdleider Tonnie de totale wedstrijdgegevens bekend maken.

Klein overzicht van EERSTE, TWEEDE, DERDE, VIERDE en VIJFDE P.K.

Zaterdag 24 februari Eerste P.K.
Opkomst was zeer matig met 12 actieve spelers. Wel waren er 2 geblesseerde leden op deze ”met zon overgoten” zaterdag aanwezig, die de moeite hadden  genomen om te komen helpen door middel van aangeven en zoeken. Perfecte uitvoering mannen. Wedstrijdleider Tonnie had weer zijn uiterste beste gedaan om met meetwiel de straatbaan uit te zetten om deze met de juiste cijfers te voorzien, zodat de aangegeven meters goed leesbaar waren voor de spelers. ⇒⇒⇔ Dag overwinning Henk Lunneker met 12 schoten en 5 over de eindstreep.
Zondag 11 maart  Tweede P.K.
De opkomst was op deze zonovergoten zondagmorgen met 18 deelnemers iets meer dan op  eerst P.K. Toch had ik als vervend klootschieter op deze zondagmorgen meer deelnemers verwacht. ⇒⇒⇔ Dag overwinning Harold Dolleman met 11 schoten en 82 meter over de eindstreep.
Zaterdag 8 april  Derde P.K.
Opkomst 12 spelers weinig interesse. Weertje ideaal (20 graden) volop Zon!  Dus  uitstekend om te klootschieten. Het was bekend dat vijf heren afwezig waren vanwege NKB cup schiet. Uitzondering! Het huidige derde team met z’n vieren (2 dames en 2 heren) aanwezig, zij maakte er onderling een leuke wedstrijd van en de dames gooide zich duidelijk naar de winst. ⇒⇒⇔ Dag overwinning Daniëlla Vermeer met 14 schoten en 82 meter over de eindstreep. Zondag 29 april Vierde P.K.
Redelijk WEER op een paar druppeltjes REGEN na!  Het zag er in eersteninstantie niet naar uit om te gaan klootschieten. Aanwezigheid; Geen enkele dame, 12 mannelijke sporters!  Ja toch één dame aanwezig “Diny Beumer” zij verrichte corvee in ons clubgebouw. Voorzitter Diny voorzag de mannen van koffie en na het gooien van een drankje. Echter het 1ste damesteam had een reden om afwezig te zijn, zij vertegenwoordigde K.V. Klein Dochteren landelijk ( NKB cupschieten ) op de Huierbaan te  Geesteren in het mooie Twentse landschap. Waarschijnlijk waren de andere dames daarom afwezig en per auto naar Twente gereden om aan te moedigen? ⇒⇒⇔ Dag overwinning ging heel verrassend naar Jelle Wezinkhof met 11 schoten en 31 meter over de eindstreep. Perfect Jelle.
Zaterdag 19 mei  Vijfde P.K.
Teamindeling voor seizoen (2018/2019) begint zich al een klein beetje af te tekenen.
Afwezigheid! Af te lezen in de standenlijst, heeft uiteraard ook een aantal redenen. Geconstateerd werd; Wedstrijd op dezelfde speeldag, blessures, reservespelers en leden schieten geen P.K.  Reservespelers zijn leden die er bewust voor kiezen of door omstandigheden zaterdags geen competitie kunnen spelen, zij vullen graag de rol van reservespeler in en daar wordt in het lopende competitieseizoen dan ook gretig gebruik van gemaakt ingeval van blessures.   Geen P.K. schietende leden maken daar bewust hun keus in, spelen wel mee in competitieverband maar worden geplaatst in het laagst spelend team. ⇒⇒⇔ Dag overwinning Henk Lunneker met 11 schoten en 107 over de eindstreep.