Persoonlijk Clubkampioenschap 2019.

K.V. Klein Dochteren:

Jaarlijks zijn er persoonlijke clubkampioenschappen. Spelers moeten minimaal 3 wedstrijden gooien, maar mogen ook maximaal 6 wedstrijden gooien. Diegenen die van de 4e, 5e en 6e wedstrijden gebruik maken verschaffen zich uiteraard hiermee een extra kans op een beter resultaat. Want drie beste scores worden namelijk bij elkaar opgeteld en vormen zo het eindresultaat. Drie slechtste resultaten vervallen.

Het parcours bestaat uit een geasfalteerde straatweg en heeft een lengte van 1175 meter. De spelers krijgen de gelegenheid om het parcours in 15 schoten te overbruggen. Maar ieder speler gaat natuurlijk voor zomin mogelijk schoten en zoveel mogelijk meters over de eindstreep. lukt een speler niet om het uitgezette parcours van 1175 meter in 15 schoten te overbruggen, dan worden uiteraard de gegooide meters van 15 schoten bij elkaar opgeteld.

Uiteindelijk heeft iedereen hopelijk zijn totaalscore van 3 wedstrijden staan, want deze totaalscores vormen wel de eerste basis voor teamindeling van het komende nieuwe seizoen. De 1e vier op de totaallijst komen in het 1e team, de nummers 5 t/m 8 komen in het 2e team enz. Leeftijd, man of vrouw speelt hierbij geen rol.
Diegenen die niet structureel aan de afdelingscompetitie willen deelnemen kunnen reserve staan en af en toe eens deelnemen. Ook kiezen spelers er bewust voor om in de laatste teams deel te nemen in de afdelingscompetitie.

Zesde en laatste mogelijkheid om nog een P.K te gooien is op zondag  16 juni 2019.

⇐⇐Klik op de posters voor uitvergroting.