Persoonlijk Clubkampioenschap 2019.

Eerste wedstrijd voor het PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP,  meetellend voor TEAMINDELING seizoen 2019/2020, heeft afgelopen zaterdag 26 januari plaatsgevonden.
Opkomst was heel matig; twee dames en negen heren waren aanwezig. ⇒⇒⇒

Tweede P.K. wedstrijd heeft zondagmorgen 10 maart plaatsgevonden. Opkomst was heel matig met 8 heren. Maar voor de bikkels! Die moeite  hadden genomen wel de regen te trotseren, hieronder de uitslagen ⇓⇓⇓.

⇐ Klik op afbeeldingen voor uitvergroten ⇑.

Wel even het vermelden waard, dat nog 4 bikkels de regen trotseerde. Zij gooide namelijk om de “AKFcup” op ons parcours en de tegenstander was  KV. Eibergen 2. Het team bestond uit Tonnie Otten, Harry Dolleman, Henk Wijers en Bennie Beumer. Resultaat: Verloren met 0 – 2 en ook geen P.K. resultaat kunnen behalen. Mannen jammer volgende keer beter?