NKB! Uitslagen en Eindstand “Landelijke straat competitie” “2018/2019” .

Zondag 23 september 2018

Eerste wedstrijd werd gehouden in de afdeling KTO op de banen van K.V. Beuningen.
Ook eerste heren team van K.V. Klein Dochteren heeft zich hiervoor geplaatst.  De selectie bestaat uit de volgende spelers (Foto onder) v.l.n.r. gehurkt Gido Beumer, Jelle Wezinkhof, staand Harold Dolleman en Henk Lunneker. Dit seizoen een mix van twee jonge “zowel nat- / als internationale” onervaren spelers en twee zeer ervaren “nat- / internationaal” volwassen spelers.

Het 1ste team Klein-Dochteren.

Wij hebben zeer onregelmatig gegooid volgens Harold Dolleman. Vooral de eerste 1.5 tot 2 kilometers wilde het niet echt vlotten. Regelmatig waren de schoten te kort en daardoor stonden wij binnen die aantal kilometers 3 schoten achter op de tegenstander. Eindelijk! Na die twee kilometer kwam de strakheid weer een klein beetje in ons spel en werd er behoorlijk tegenstand geboden tegenover tegenstander Kluppelshuizen 1. Uiteindelijk kwam het in zover nog goed, dat wij van onze directe tegenstander met vier schoten verschil wonnen. Verliezen wij in het eerste gedeelte niet die 3 schoten staan wij vijf plaatsen hoger, aldus Harold.

Zondag 21 oktober 2018: Werd de tweede landelijke straat wedstrijd gegooid op de baan van K.V. Klein Dochteren.
Thuis wedstrijd is toch wel in …. een kleine ……. deceptie geëindigd. Mannen blijf er in geloven! Laat je niet ontmoedigen. Zet de schouders eronder na een wat minderen wedstrijd. . Blijf vreugde houden in ons fantastisch Klootschietspel.

Zondag 18 november 2018: Derde landelijke straatwedstrijd gegooid bij Lattrop Breklenkamp in de afdeling TKC.
Harold schreef! Helaas weer een matige wedstrijd van ons…Lijken in een vormdip te zitten…
Team had één wijziging ondergaan Jelle Wezinkhof was verhinderd, zijn plaats werd ingenomen door Marc Nijenhuis beslist geen verzwakking.
Zondag 16 december 2018: Geplande vierde L.S.C wedstrijd werd afgelast!
Sneeuwval was de boosdoener en wordt verplaatst naar zondag 27 januari 2019. Welke geschoten zal worden bij  “de Huier” in de afdeling Midden Twenthe.
Zondag 13 januari 2019: Vijfde L.S.C.
Deze werd gegooid bij “K.V. Neij Drenthe” in het plaatsje Vledder provincie Drenthe. Gido Beumer was afwezig en werd vervangen door Maarten Otten. Dus bestond het team verder uit de volgende schutters Henk, Jelle en Harold. Reactie van Harold;
Een natte, ja een zeer kletsnatte competitiewedstrijd. Door een slecht geschoten middenstuk van het parcours (te veel ‘missers’) weer net buiten de top geëindigd. Ons niveau is gewoon niet constant genoeg over de gehele wedstrijd. Jammer!
Zondag 27 januari 2019: Werd de vierde wedstrijd van de afgelaste wedstrijd van zondag 16 december 2018, ingehaald.
Dit werd een ontgoocheling voor de mannen van Klein Dochteren! Vele jaren in de hoogst haalbare landelijke competitie van de NKB geschoten. Voor zover ik als webmaster weet, niet één wedstrijd gemist. Maar afgelopen zondag kon er geen representatief viertal afgevaardigd worden naar “de Huier” in de afdeling Midden Twenthe. Reden blessures en de reserves waren helaas niet beschikbaar. Dit was balen voor de overige drie wel beschikbare mannen.
Zondag 10 februari 2019 zesde L.S.C wedstrijd gegooid op de baan van“Trefpunt”afdeling KFIJ.De landelijk ingeschreven teams verzamelde zich rond kwart voor tien in restaurant “Den Bremer” aan de Emmerikseweg 37 te Toldijk gemeente Steenderen. Enkele minuten later werden zij door de competitieleider naar de competitiebaan gestuurd. Tegen tien uur klonk het startsein op een prachtig landschappelijk gelegen parcours, vlak bij het dorpje “Baak”, van plus/minus 5 km lang. Het is de mannen van Klein-Dochteren wederom niet gelukte een positief resultaat neer te zetten in deze voorlaatste wedstrijd van dit seizoen . Het mag blijkbaar op één of andere manier ook niet! Verleden jaar werd er nog een score behaald van 52 schoten en 68 meter over de lijn met een 6 plaats op de ranglijst. Afgelopen zondag was de score 60 schoten en 24 meter over de lijn en een 13 plaats. Mannen het kan uit allerlei verschillende factoren bestaan hoe of de focus erbij staat. Dus blijf erin geloven!
Zondag 24 maart 2019 laatste L.S.C wedstrijd van dit seizoen gegooid op de baan van KV Albergen afdeling K.N.T.
Schrijven van Harold aan Webmaster,
Bijgaand de uitslagen van de zevende wedstrijd landelijke straatcompetitie 2018-2019 en de einduitslagen.
Klein-Dochteren weer even ouderwets in de top van de daguitslag. Leuk vooral voor Henk en Harold in hun laatste landelijke wedstrijd. Ze hebben beide vandaag absoluut nog laten zien “toppers” te zijn. Door ook sterk gooien van Marc en Gido mooie uitslag! Groet,Harold.

Aanvulling webmaster: Het team bestond vandaag uit Marc Nijenhuis (reserve) sterk ingevallen, Gido Beumer, Henk Lunneker en Harold Dolleman. Vaste speler Jelle Wezinkhof was vandaag door omstandigheden afwezig. Mannen het ene seizoen is niet het andere, dit heeft Klein-Dochteren jarenlang ervaren. Daarbij jarenlang bovenin meegedraaid, mede door toedoen van Henk en Harold is dit beslist een prima gegeven. Voor Henk, speler van het eerste uur en Harold wat later aangeschoven (vanuit K.V. Warnsveld), is het zeer zeker uitzonderlijk dat die twee spelers zeker 30 tot 35 jaren samen in de top van ons klootschietwereldje voor K.V. Klein-Dochteren hebben meegedraaid. Hopelijk pakken Gido, Jelle en Marc de handschoen op. Rekruteren zij twee spelers vanuit de vereniging die een landelijke wedstrijd redelijk tot goed aankunnen. Of zelfs buiten onze vereniging om opzoek naar nieuwe spelers, prima voor nieuw (ledenaanwas).

⇓⇓⇓Klik op de afbeeldingen voor uitvergroting ⇓⇓⇓