NKB nieuws! Plus uitslagen “Landelijke straat competitie 2018/2019”.

Eerste wedstrijd werd gehouden in de afdeling KTO op de banen van K.V. Beuningen.

Ook eerste heren team van K.V. Klein Dochteren heeft zich hiervoor geplaatst.  De selectie bestaat uit de volgende spelers Gido Beumer, Jelle Wezinkhof, Henk Lunneker en Harold Dolleman. Dit seizoen een mix van twee jonge “zowel nat- / als internationale” onervaren spelers en twee zeer ervaren “nat- / internationaal” volwassen spelers.

Wij hebben zeer onregelmatig gegooid volgens Harold Dolleman. Vooral de eerste 1.5 tot 2 kilometers wilde het niet echt vlotten. Regelmatig waren de schoten te kort en daardoor stonden wij binnen die aantal kilometers 3 schoten achter op de tegenstander. Eindelijk! Na die twee kilometer kwam de strakheid weer een klein beetje in ons spel en werd er behoorlijk tegenstand geboden tegenover tegenstander Kluppelshuizen 1. Uiteindelijk kwam het in zover nog goed, dat wij van onze directe tegenstander met vier schoten verschil wonnen. Verliezen wij in het eerste gedeelte niet die 3 schoten staan wij vijf plaatsen hoger, aldus Harold.

Zondag 21 oktober werd de tweede landelijke straat wedstrijd gegooid op de baan van K.V. Klein Dochteren.

Het 1ste team Klein-Dochten vlak voor de start 2de wedstrijd. gehurkt de jonkies van het team.

Begin van de wedstrijd. Altijd spanning bij de start hoe is de eerst worp.

Eerste schot Harold en perfect geplaatst. schatting +/_ 150 meter

Henk Lunneker kijk met veel genoegen eerste schot van Harold na.

Halfweg het parcours. K.D. samen met de tegenstander Vooruitzicht uit Twente

Schot van Harold Dolleman. Tegenstander wacht het schot af.

Schot van Henk Lunneker.

Schot van Gido Beumer.

Schot van Jelle Wezinkhof.

Schot van tegenstander Vooruitzicht.

Wedstrijdformulier waarop de score wordt genoteerd.

Nogmaals een schot van de tegenstander.

Thuis wedstrijd is toch wel in …. een kleine ……. deceptie geëindigd. Mannen hiervan niet te deprimerend worden! Maar zet de schouders er onder en blijf vreugde houden in het spel dan komt het echt wel goed en worden nog wel een paar puntjes binnengehaald.

Webmaster wenst jullie alle vier succes toe in de derde speelronde op zondag 18 november 2018, deze wordt gehouden bij Lattrop Breklenkamp in de afdeling TKC.

1ste uitslag datum 23-9-2018 Landelijke straat wedstrijd.

2de uitslag datum 21-10-2018 Landelijke straat wedstrijd.

Stand Landelijke straat 2018/2019

NKB Nieuwsbrieven 2018