NKB nieuws! Plus uitslagen “Landelijke straat competitie” “2018/2019”.

Zondag 23 september 2018
Eerste wedstrijd werd gehouden in de afdeling KTO op de banen van K.V. Beuningen.

Ook eerste heren team van K.V. Klein Dochteren heeft zich hiervoor geplaatst.  De selectie bestaat uit de volgende spelers Gido Beumer, Jelle Wezinkhof, Henk Lunneker en Harold Dolleman. Dit seizoen een mix van twee jonge “zowel nat- / als internationale” onervaren spelers en twee zeer ervaren “nat- / internationaal” volwassen spelers.

Het 1ste team Klein-Dochteren.

Wij hebben zeer onregelmatig gegooid volgens Harold Dolleman. Vooral de eerste 1.5 tot 2 kilometers wilde het niet echt vlotten. Regelmatig waren de schoten te kort en daardoor stonden wij binnen die aantal kilometers 3 schoten achter op de tegenstander. Eindelijk! Na die twee kilometer kwam de strakheid weer een klein beetje in ons spel en werd er behoorlijk tegenstand geboden tegenover tegenstander Kluppelshuizen 1. Uiteindelijk kwam het in zover nog goed, dat wij van onze directe tegenstander met vier schoten verschil wonnen. Verliezen wij in het eerste gedeelte niet die 3 schoten staan wij vijf plaatsen hoger, aldus Harold.

Zondag 21 oktober 2018 werd de tweede landelijke straat wedstrijd gegooid op de baan van K.V. Klein Dochteren.

Actiefoto Gido Beumer.

Actiefoto Jelle Wezinkhof.

Thuis wedstrijd is toch wel in …. een kleine ……. deceptie geëindigd. Mannen blijf er in geloven! Laat je niet ontmoedigen. Zet de schouders eronder na een wat minderen wedstrijd. . Blijf vreugde houden in ons fantastisch Klootschietspel.

Harold kijkt zijn afschot na. Werd perfect geplaatst. schatting +/_ 150 meter

Henk Lunneker kijk met veel genoegen eerste schot van Harold na.

Actiefoto Henk Lunneker.

Zondag 18 november 2018, Derde landelijke straatwedstrijd gegooid bij Lattrop Breklenkamp in de afdeling TKC.

Harold schreef! Helaas weer een matige wedstrijd van ons…Lijken in een vormdip te zitten…
Team had één wijziging ondergaan Jelle Wezinkhof was verhinderd, zijn plaats werd ingenomen door Marc Nijenhuis beslist geen verzwakking.

Zondag 16 december 2018, geplande vierde L.S.C wedstrijd werd afgelast!

Sneeuwval was de boosdoener. Wordt nu de vijfde L.S.C. wedstrijd. Welke geschoten zal worden op zondag 27 januari 2019. Bij “de Huier” in de afdeling Midden Twenthe.

Zondag 13 januari 2019, vierde L.S.C.

Bijgaand de uitslagen van de 4e wedstrijd in de L.S.C. Deze werd gegooid bij “K.V. Neij Drenthe” in het plaatsje Vledder provincie Drenthe.
Gido Beumer was afwezig en werd vervangen door Maarten Otten. Dus bestond het team verder uit de volgende schutters Henk, Jelle en Harold. Reactie van Harold;
Een natte, ja een zeer kletsnatte competitiewedstrijd. Door een slecht geschoten middenstuk van het parcours (te veel ‘missers’) weer net buiten de top geëindigd. Ons niveau is gewoon niet constant genoeg over de gehele wedstrijd. Jammer!