NKB Champions Tour.

Tilligte 20 november 2021,

Tilligte is een klein dorp in de Twentse gemeente Dinkelland in de Nederlandse provincie Overijssel. Daar zijn afgelopen zaterdag de eerste twee rondes van de Champions Tour straat afgewerkt.
De eerste wedstrijddag van de CT Straat zit er dus op. Er werd geschoten op de straatbaan van KV Ons Streven in Tilligte.
GIDO BEUMER! Lid van KV. Klein Dochteren, heeft zich vanuit de voorrondes hiervoor geplaatst.

18 december 2021,  Vijfde en zesde kwalificatie ronden.

Vandaag is in Tilligte de derde en laatste wedstrijdronde van de Grolsch Champions Tour verschoten. Wederom werden er twee wedstrijden op een wedstrijddag gehouden. Na zes wedstrijden is er een eindstand opgemaakt. De heren en jongens nemen afscheid van een aantal spelers, die de voorselectie niet hebben doorstaan. Bij de dames en meisjes was er niet genoeg deelname dat er sporters af konden vallen. Bij de jongens is Julian Broekhuis als extra sporter toegevoegd door de bondscoach. De uiteindelijke selectie van 10 heren, 6 dames, 4 jongens en 3 meisjes wordt begin volgend jaar gemaakt.
Op 12 februari 2022 is de eerste EK-selectiewedstrijd voor het onderdeel straat in Tilligte bij K.V. Ons Streven.

5e en 6e kwalificatie ronde plus de totaaluitslag.

Helaas heeft “Gido Beumer” zich niet geplaatst! Door een opgelopen blessure, in de laatste competitiewedstrijd van zaterdag 11 december 2021, heeft Gido de laatste twee wedstrijden voor kwalificatie niet kunnen gooien. Daardoor heeft hij zich niet kunnen verbeteren en zich dus ook niet geplaatst voor de volgen kwalificatierondes.

Uitslagen van eerste en tweede ronde.

Uitslagen van derde en vierde ronde.