Nieuws en Weetjes vanuit Kl-Dochteren /// AKF en NKB /// Uitnodiging Toernooien

WEETJES: KLEIN DOCHTEREN.

Beste klootschietleden,

Onze jaarlijkse familiedag komt er weer aan en wel op zondag 25 augustus a.s. Evenals. vorig jaar hebben we de familiedag samengevoegd met het aangelandentoernooi en starten we om 13.00 uur.
We hopen jullie allemaal met familie, buren of kennissen te ontvangen op deze gezellige dag waarop we gaan klootschieten, jubilarissen en kampioenen feliciteren en lekker eten en drinken.
Na de kampioensreceptie wordt voor de inwendige mens gezorgd. Opgave voor de warme/koude hap graag vóór 16 augustus op het opgaveformulier bij Bethel of bij Diny of Ans, zoals vermeld in bijgaande uitnodiging. Met vriendelijke sportgroet, een zonnige zomer/vakantie gewenst en tot zondag 25 augustus.
Namens het bestuur,  Ans Leussink-Bats.  Secretariaat  Klootschietersvereniging  Klein Dochteren

Bethel één EEUW oud:

Voorzitter Diny Beumer kwam tot de ontdekking dat ons Clubgebouw Bethel dit jaar 100 jaar bestaat. Zie bijgaande foto’s. Klik op de foto’s voor uitvergroting.

Op de ingemetselde steen staat de volgende tekst: 30 juli 1919. PS.127 vers 1.

Psalm 127 vers 1.
Als de Heer niet helpt
bij het bouwen van een huis,
dan heeft het geen zin,
ook al doen de bouwers hun best.
Als de Heer niet helpt
bij het verdedigen van een stad,
dan heeft het geen zin,
ook al letten de bewakers goed op.

WEETJES: AKF.                                       WEETJES: NKB.

Toernooien:

Toernooi Camping Warnsveld 3 augustus 2019.