Nieuws en Weetjes vanuit Kl-Dochteren /// AKF en NKB /// Uitnodiging Toernooien

WEETJES: KLEIN DOCHTEREN.

KV Klein Dochteren is een begrip in de Achterhoekse klootschietwereld en ook ver daarbuiten.  Zowel sportief, qua prestaties, als recreatief, qua gezelligheid, kan iedere liefhebber van deze zeer oude sport bij onze vereniging ruimschoots aan zijn trekken komen.
Door een mengsel van sportiviteit en saamhorigheid wordt het klootschieten bij KV Klein Dochteren al snel een verslavend werkende hobby.
Kom eens gezellig een praatje of kijkje nemen op de woensdagavond vanaf 18.30 uur of zondagmorgen vanaf 9.30 uur.
Tevens is er dan gelegenheid om eventueel een rondje mee te gooien om eens te ervaren hoe of onze fantastisch en al jarenlang oude sport u bevalt.

Beste klootschietleden,

Onze jaarlijkse familiedag komt er weer aan en wel op zondag 25 augustus a.s. Evenals. vorig jaar hebben we de familiedag samengevoegd met het aangelandentoernooi en starten we om 13.00 uur.  We hopen jullie allemaal met familie, buren of kennissen te ontvangen op deze gezellige dag waarop we gaan klootschieten, jubilarissen en kampioenen feliciteren en lekker eten en drinken.  Na de kampioensreceptie wordt voor de inwendige mens gezorgd. Opgave voor de warme/koude hap graag vóór 16 augustus op het opgavenformulier bij Bethel of bij Diny of Ans, zoals vermeld in bijgaande uitnodiging.  Met vriendelijke sportgroet, een zonnige zomer/vakantie gewenst en tot zondag 25 augustus.  Namens het bestuur,  Ans Leussink-Bats.  Secretariaat.

Beste klootschietleden en kaart-/dartvrienden,

Het is weer tijd om gezellig een avond te gaan kaarten en darten in Bethel.  Wij gaan weer Amerikaans jokeren, klaverjassen en zwikken. Heb je familie of vrienden die ook gezellig willen kaarten of darten breng ze gerust mee.  De data voor het kaarten en darten zijn:  – donderdag 19 september,  – donderdag 17 oktober, – donderdag 14 november, – donderdag 12 december.  De avonden starten om 19.30 uur bij ons clubgebouw Bethel aan de Kijksteeg 8 in Lochem. De kosten zijn € 3,00 per persoon.  Voor inlichtingen omtrent het kaarten of darten kun je terecht bij Diny Beumer: tel. 0573-251701 of Bethel: tel. 0573-257571.  Met vriendelijke groet, Voorzitter Diny Beumer en Secretariaat Ans Leussink-Bats.

Bethel één EEUW oud:

Voorzitter Diny Beumer kwam tot de ontdekking dat ons Clubgebouw Bethel dit jaar 100 jaar bestaat. Zie bijgaande foto’s. Klik op de foto’s voor uitvergroting.

Op de ingemetselde steen staat de volgende tekst: 30 juli 1919. PS.127 vers 1.

Psalm 127 vers 1.
Als de Heer niet helpt
bij het bouwen van een huis,
dan heeft het geen zin,
ook al doen de bouwers hun best.
Als de Heer niet helpt
bij het verdedigen van een stad,
dan heeft het geen zin,
ook al letten de bewakers goed op.

WEETJES: AKF.                         WEETJES: NKB.

Toernooien: