Nieuws en Weetjes vanuit Kl-Dochteren /// AKF en NKB /// Uitnodiging Toernooien

WEETJES: KLEIN DOCHTEREN.

KV Klein Dochteren is een begrip in de Achterhoekse klootschietwereld en ook ver daarbuiten.  Zowel sportief, qua prestaties, als recreatief, qua gezelligheid, kan iedere liefhebber van deze zeer oude sport bij onze vereniging ruimschoots aan zijn trekken komen.
Door een mengsel van sportiviteit en saamhorigheid wordt het klootschieten bij KV Klein Dochteren al snel een verslavend werkende hobby.
Kom eens gezellig een praatje of kijkje nemen op de woensdagavond vanaf 18.30 uur of zondagmorgen vanaf 9.30 uur.
Tevens is er dan gelegenheid om eventueel een rondje mee te gooien om eens te ervaren hoe of onze fantastisch en al jarenlang oude sport u bevalt.

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓  ⇔⇔⇔⇔⇔⇔  Teamindeling competitie AKF 2019-2020.

Bij verhindering voor een competitiewedstrijd op de zaterdag dien je ten alle tijden ZELF voor een vervanger te zorgen. Geef uiterlijk VRIJDAG voor de wedstrijd door aan TONNIE OTTEN wie er voor jou invalt.

Beste klootschietleden en kaart-/dartvrienden,

Het is weer tijd om gezellig een avond te gaan kaarten en darten in Bethel.  Wij gaan weer Amerikaans jokeren, klaverjassen en zwikken. Heb je familie of vrienden die ook gezellig willen kaarten of darten breng ze gerust mee.  De data voor het kaarten en darten zijn:  – donderdag 19 september,  – donderdag 17 oktober, – donderdag 14 november, – donderdag 12 december.  De avonden starten om 19.30 uur bij ons clubgebouw Bethel aan de Kijksteeg 8 in Lochem. De kosten zijn € 3,00 per persoon.  Voor inlichtingen omtrent het kaarten of darten kun je terecht bij Diny Beumer: tel. 0573-251701 of Bethel: tel. 0573-257571.  Met vriendelijke groet, Voorzitter Diny Beumer en Secretariaat Ans Leussink-Bats.

Bethel één EEUW oud:

Voorzitter Diny Beumer kwam tot de ontdekking dat ons Clubgebouw Bethel dit jaar 100 jaar bestaat.

Zie bijgaande foto’s. Klik op de foto’s voor uitvergroting.

Op de ingemetselde steen staat de volgende tekst: 30 juli 1919. PS.127 vers 1.

WEETJES: AKF.
       Programmaboekje van Achterhoekse Klootschieters Federatie is weer uit.

Voorwoord Voorzitter: Harold Dolleman.

Een nieuw klootschietseizoen is weer op komst. Een bijzonder seizoen.

Ten eerste omdat de samenwerking met Neede er in van start gaat. Een stap naar het hernieuwd samen sporten van “alle” klootschieters in de Achterhoek. Eén van mijn doelen toen ik aantrad als voorzitter.  Ten tweede omdat we een “nieuwe” vereniging binnen de AKF welkom heten; KV Warnsveld.   Ten derde omdat het een seizoen is met een EK klootschieten er in en tot slot omdat het, voor het eerst in 35 jaar, een seizoen wordt waarin ik niet meer zelf als klootschieter actief zal zijn.

In het blauwe boekje treft u o.a. de planning voor de AKF wedstrijden in het seizoen 2019-2020 aan. We werken steeds meer toe naar vaste data voor bepaalde wedstrijden. dit is nodig, zeker als we blijvend willen samenwerken met Neede en de KFIJ. ook voor u is dat prettiger en duidelijker. Daarmee willen we u vooral stimuleren te (kunnen) blijven kiezen voor onze sport. U weet hierdoor ruim van te voren wanneer de wedstrijden zijn, kunt deze tijdig inplannen en prioriteit geven boven andere bezigheden.

Ik hoop dat u alleen weer met elkaar de sportieve strijd aangaat. Succes. Ook het komende seizoen wordt dit weer door vele vrijwilligers mogelijk gemaakt. Zij verdienen daarvoor onze hartelijke dank.

Zoals altijd treft u in het blauwe boekje veel informatie aan. Er is zorgvuldig aan de samenstelling gewerkt, maar mocht volgens u iets niet kloppen of mist u iets, meld het s.v.p. bij één van de bestuursleden.

Rest mij u een heel sportief en gezellig klootschietseizoen toe te wensen en met de vriendelijke groeten, H.D.

WEETJES: NKB.                                                                                                                                    Helaas heeft Gido Beumer zich niet geplaatst voor het Hoofdtoernooi:

Einduitslag voorronde Champioens Tour voor seizoen 2019/2020. Klik op poster voor uitvergroting.

RONDE VAN BUSSLOO
Zondag 3 november 2019

Schrijven over vernieuwing parcours.