Nieuws en Weetjes vanuit Kl-Dochteren /// AKF en NKB /// Toernooien.

WEETJES: KLEIN DOCHTEREN.
Beste klootschietleden,
De data voor de gezellige kaart- en dartavonden 2020 zijn bekend. Deze vinden plaats op:
donderdag 30 januari – donderdag 27 februari – donderdag 26 maart – donderdag 23 april en – donderdag 7 mei.
Met vriendelijke groet, namens Diny Beumer,  Ans Leussink-Bats Secretariaat
Competitie AKF 2019-2020.
Bij verhindering voor een competitiewedstrijd op de zaterdag dien je ten alle tijden ZELF voor een vervanger te zorgen.
Geef uiterlijk VRIJDAG voor de wedstrijd door aan TONNIE OTTEN wie er voor jou invalt.
                                                                                  Persoonlijk kampioenschap K.V. Klein Dochteren.

Uitslagen 1e PK Klein Dochteren 2020

WEETJES: AKF.
Een nieuw klootschietseizoen is weer op komst en een bijzonder seizoen (2019/2020) memoreerde AKF voorzitter Harold Dolleman in het nieuw  uitgegeven programmaboekje van Achterhoekse Klootschieters Federatie.

Ten eerste omdat de samenwerking met Neede er in van start gaat. Een stap naar het hernieuwd samen sporten van “alle” klootschieters in de Achterhoek.
21 oktober 2019 heeft een laatste bespreking plaatsgevonden om die eerste kleine stap te zetten en die is nu dan definitief gezet.
Zaterdag 23 november 2019 heeft de eerste gezamenlijke wedstrijd plaatsvonden in Noordijk.
Zaterdag 15 februari 2020 tweede gezamenlijke competitiewedstrijd met de Needse klootschietverenigingen gegooid. We zijn samen gekomen bij restaurant Prinsen in Haarlo. Start was deze wedstrijd om 13.00 uur.

Uitslag van de 1e gezamenlijke wedstrijd bij Noordijk.

Uitslag van de 2e gezamenlijke wedstrijd bij K.V. Onderlingen.

AKF Achterhoek Cup.

Uitnodiging Achterhoek Cup ⇒⇒⇒