Nieuws en Weetjes vanuit Kl-Dochteren /// AKF en NKB /// Toernooien.

WEETJES: KLEIN DOCHTEREN.
Hallo klootschietleden,

Zaterdag 18 januari vindt vanaf 17.00 uur de nieuwjaarsreceptie plaats. Dit is na de 8e competitiewedstrijd bij KV Respelhoek.
Beste klootschietleden,
Hierbij delen wij jullie mede dat het telefoonnummer (0573-257571), waaronder ons Clubhuis Bethel te bereiken was, is opgeheven daar hier het afgelopen jaar zeer weinig gebruik van is gemaakt. Tegenwoordig vindt communicatie veel via de mobiele telefoon, apps, mail etc. plaats. Vandaar dit bestuursbesluit.
Met vriendelijke groet, namens het bestuur,  Ans Leussink-Bats    Secretariaat
Beste klootschietleden,
De data voor de gezellige kaart- en dartavonden 2020 zijn bekend. Deze vinden plaats op:
donderdag 30 januari – donderdag 27 februari – donderdag 26 maart – donderdag 23 april en – donderdag 7 mei.
Met vriendelijke groet, namens Diny Beumer,  Ans Leussink-Bats Secretariaat
Competitie AKF 2019-2020.
Bij verhindering voor een competitiewedstrijd op de zaterdag dien je ten alle tijden ZELF voor een vervanger te zorgen. Geef uiterlijk VRIJDAG voor de wedstrijd door aan TONNIE OTTEN wie er voor jou invalt.
WEETJES: AKF.
Een nieuw klootschietseizoen is weer op komst en een bijzonder seizoen (2019/2020) memoreerde AKF voorzitter Harold Dolleman in het nieuw  uitgegeven programmaboekje van Achterhoekse Klootschieters Federatie.

Ten eerste omdat de samenwerking met Neede er in van start gaat. Een stap naar het hernieuwd samen sporten van “alle” klootschieters in de Achterhoek.
21 oktober 2019 heeft een laatste bespreking plaatsgevonden om die eerste kleine stap te zetten en die is nu dan definitief gezet.
Zaterdag 23 november 2019 heeft de eerste gezamenlijke wedstrijd plaatsvonden in Noordijk en zaterdag 15 februari 2020 spelen wij gezamenlijk de tweede wedstrijd in Haarlo.

Info competitiewedstrijden (EKFN Neede) – AKF 2019-2020

Uitslag van de gezamenlijke wedstrijd.

Weetjes NKB:
Helaas heeft Gido Beumer zich niet geplaatst voor het Hoofdtoernooi:

Einduitslag voorronde Champioens Tour voor seizoen 2019/2020

Toernooien: