Mededeling vanuit het Bestuur.

Schoonmaakactie parcours Klein-Dochteren !!!!!.

Woensdagavond hebben een aantal leden van Klootschietersvereniging Klein Dochteren de bermen en sloten langs hun klootschietparcours in Klein Dochteren van zwerfafval ontdaan. Dit jaar in het kader van de Landelijke Schoonmaakweek. Door Stichting Welzijn Lochem in samenwerking met Circulus Berkel werden de materialen, zoals grijpers, afvalzakken, etc. beschikbaar gesteld.

De bermen en sloten zien er weer piekfijn uit, dus al met al een geslaagde schoonmaakactie. Met dank aan de leden Bennie, Betsie, Erik O., Frans, Gerrie, Harman, Jeroen, Marcel, Natasja, René en Rikie.

Betsie en Frans.

Rene en Bennie

Natasja en Rikie

Secretariaat: Met vriendelijke groet, Ans Leussink-Bats.