Mededelingen van het bestuur.

Datum 12 juni 2021

Beste Klootschietleden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de
 Algemene Ledenvergadering op dinsdag 6 juli 2021 om 20:00 uur in Bethel.
In de week voor de vergadering zullen wij de agenda, notulen van vorig jaar en de jaarverslagen mailen. Noteer de datum, 6 juli, alvast in de agenda.  Komt allen om de laatste nieuwtjes, die in de vereniging spelen, uit de eerste hand te vernemen!
Met sportieve groet,   Ans Leussink-Bats Secretariaat.
Datum 11 juni 2021

Hallo Klootschietleden,

Eindelijk na lange tijd kunnen we met ingang van 13 juni weer starten met de klootschiettrainingen op zondagmorgen, woensdagmiddag en woensdagavond vanaf Bethel en starten met de Persoonlijke Kampioenschappen, natuurlijk wel met inachtneming van de Coronamaatregelen. Dat houdt o.a. in dat op de woensdagavond Bethel tot 22.00 uur open is.
We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen bij Bethel voor een sportieve onderlinge wedstrijd om te strijden voor de titel Clubkampioen dames en Clubkampioen heren van KV Klein Dochteren 2021.

Agenda:

Voor de titel Clubkampioen dames en Clubkampioen heren van KV Klein Dochteren 2021.
– Woensdag ……….. 16 juni starten om 19.00 uur
– Zondag ……………. 27 juni starten om 10.00 uur
– Woensdag …………. 7 juli starten om 19.00 uur
– Zaterdag ………….. 17 juli starten om 13.00 uur
– Zondag ……………. 25 juli starten om 10.00 uur
– Woensdag ………… 4 aug starten om 19.00 uur
Je kunt deelnemen aan zes wedstrijden, waarvan de beste drie uitslagen meetellen voor het kampioenschap en ranglijst voor indeling van de competitieteams voor het seizoen 2021-2022.
Met sportieve groet en veel klootschietplezier namens het Bestuur,
Ans Leussink-Bats
Secretariaat.