Mededelingen van het bestuur.

Datum 1 juli 2020;  Sportkantines mogen weer heropend worden.

Dit betekent dat er met ingang van zondag 5 juli weer gebruik gemaakt kan worden van ons Clubhuis “Bethel”. Er dient echter wel rekening te worden gehouden met de geldende Coronamaatregelen volgens bijgaand Corona protocol en het opvolgen van de aanwijzingen in ons clubhuis.
Wij hopen jullie binnenkort weer in ons clubhuis te ontmoeten om van daaruit te starten met het beoefenen van onze mooie en gezonde klootschietsport.

Zondag 2 augustus 2020 start PK van onze vereniging weer:
Nu Bethel weer heropend is en de Coronamaatregelen iets zijn versoepeld, starten we weer met de P.K.

*- Zondag 2 augustus om 10.00 uur, Staat de eerste wedstrijd gepland de daaropvolgende:
*- Woensdag 5 augustus, start om 19.00 uur  met na afloop een gezellige “Corona” borrelavond, op 1,5 meter afstand, maar waarbij natuurlijk het Corona biertje niet mag ontbreken, maar ook andere drankjes te verkrijgen zijn. Deze avond vindt mede plaats, omdat we tijdens de Coronacrisis niet of weinig konden klootschieten, de competitie niet af konden maken, geen toernooien konden gooien, etc..
*- Zaterdag 15 augustus, start om 13.30 uur
*- Zondag   30 augustus, start om 10.00 uur

Dinsdag 8 september 2020 Algemene Ledenvergadering:

Hierbij nodigen wij jullie uit op dinsdag 8 september 2020 om 20:00 uur in Bethel.
In de week voor de vergadering zullen wij de agenda, notulen van vorig jaar en de jaarverslagen mailen.
Noteer de datum, 8 september, alvast in de agenda

Met vriendelijke sportgroeten namens het bestuur Ans Leussink-Bats, secretariaat.

New ma