Mededelingen van het bestuur.

Datum 11 september 2021

Hallo allemaal,

Van de AKF wedstrijdcommissie ontvingen wij het volgende bericht met betrekking tot de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 18 september.
Volgende week zaterdag, 18 september 2021, starten we met de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2021-2022.
We zijn dan op bezoek bij de jubilerende vereniging Klein Dochteren. Zij bestaan dit jaar 40 jaar.

Bijgaand vinden jullie de wedstrijdindeling met starttijden.
Extra informatie over de maatregelen die we hanteren.
Plattegrond van de parcoursen.
De volledige wedstrijdkalender is te vinden op de AKF website: akf-klootschieten.nl
Wij hopen erop dat we komend seizoen wel helemaal kunnen afmaken! Tot volgende week!
Met vriendelijke sportgroeten,
namens het Bestuur

Datum 31 augustus 2021

Beste klootschietleden,

Op zaterdag 18 september vindt de eerste competitiewedstrijd plaats op ons parcours in Klein Dochteren. De gang van zaken is, in verband met Corona, nog hetzelfde als vorig jaar. Eén persoon uit een team haalt maximaal vijf minuten voor de starttijd het formulier op bij de AKF-tafel bij Café de Zonnebloem en vertrekt daarna met het team naar de start. Na afloop levert ook één persoon van het team het formulier weer in bij de AKF-tafel. Van de AKF ontvangen wij nog nadere informatie over de gang van zaken die wij dan aan jullie zullen mailen.
Begin september worden de startlijsten en plattegronden ook geplaatst op de AKF-site.  akf-klootschieten.nl

De teamindeling 2021/2022.

Met vriendelijke groet,
Secretariaat.

⇐⇐ Cursor op de foto en klik voor vergroting

Datum 31 augustus 2021

Beste Klootschietleden,

Bij de PLUS supermarkten vindt vanaf 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 een spaaractie plaats!

Helaas door de witte letters praktisch niet leesbaar.

Om lokale clubs of verenigingen te sponsoren.

Een steuntje in de rug kunnen we na het afgelopen seizoen wel gebruiken. Klanten van de PLUS kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor onze vereniging. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help onze club met de sponsorpunten van PLUS.
In Lochem stelt PLUS Cornelis in totaal € 15.000 beschikbaar voor alle deelnemende clubs/verenigingen. Meer informatie over de spaaractie is te vinden op plus.nl/club of vraag ernaar bij PLUS Cornelis.
Wij zouden het op prijs stellen als jullie aan deze actie deelnemen en de sponsorpunten aan Klootschietersvereniging Klein Dochteren wilt schenken voor het spekken van onze kas, aanschaf materialen, onderhoud “Bethel” of een ledenactiviteit. Niet alleen jullie kunnen de sponsorpunten aan ons schenken maar ook al jullie familieleden, kennissen, buren, etc. Zegt het voort! Flyers voor informatie om mee te nemen liggen vanaf 1 september in ons clubgebouw “Bethel”.
Alvast hartelijk dank namens het bestuur.
Met vriendelijke groet,

Datum 17 augustus 2021

Hallo klootschietleden,

De AKF heeft besloten, als de Coronamaatregelen het toelaten, de competitie 2021-2022 te starten op zaterdag 18 september 2021. De eerste wedstrijd vindt plaats op onze parcoursen in Klein Dochteren/Groot Dochteren.
Zouden jullie, en wij hopen natuurlijk dat jullie evenals vorig jaar weer willen deelnemen aan de klootschietcompetitie 2021-2022 als actieve of nieuwe speler of als reserve, dit vóór 15 augustus door willen geven aan Tonnie Otten, zodat hij de teams in kan gaan delen. Contactgegevens Tonnie: tel.nr. 0573-258905; 06-51453219 (WhatsApp) of via de mail abamotten1956@kpnmail.nl
Over de gang van zaken tijdens de klootschietcompetitie en competitiedata ontvangen we nog nader bericht van de AKF.  Alvast bedankt voor jullie reactie en op een succesvol en gezond competitiejaar 2021-2022.
Met vriendelijke groet, namens het bestuur,