Corona nieuws en Nieuwsbrief NKB

Beste klootschietleden,

En dan nog een bericht namens het hoofdbestuur van de AKF:
Zodra er weer bijeenkomsten georganiseerd kunnen en mogen worden, organiseren we zo snel mogelijk een ledenvergadering. Hierover volgt dan bericht. De AKF vindt het heel jammer dat ze deze besluiten hebben moeten nemen, maar de maatregelen van de overheid zijn hierin heel duidelijk. Ze kunnen niet anders.  Het hoofd- en wedstrijdbestuur van de AKF wenst iedereen een goede gezondheid. Pas goed op jezelf en je naasten in deze bizarre tijd.
Het bestuur van KV Klein Dochteren sluit zich hier uiteraard bij aan en we houden jullie op de hoogte.

1 mei 2020; Beste Klootschietleden,
Bijgaand een mail over de afgelasting van het Keistad Klootschiettoernooi van 21 mei i.v.m. de Corona maatregelen. Volgend jaar wordt het Keistad klootschiettoernooi op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) gehouden en we hopen dan veel klootschieters in Klein Dochteren te ontvangen. Met vriendelijke groet en blijf gezond.

Keistad Klootschiettoernooi 2018.
Dinie en Gerrie drukdoende voor verzorgen inwendige mens.

Woensdag 6 mei: Heeft het kabinet besloten dat vanaf 11 mei de buitensportactiviteiten voor personen ouder dan 18 jaar weer mogen worden gestart. Het bestuur heeft daarom besloten om, met inachtneming van ons coronaprotocol, dat goedgekeurd is door de Gemeente, vanaf 17 mei weer te starten met klootschieten op ons eigen parcours. Dit betekent dat we, zonder kans op boete, kunnen klootschieten op: – de zondagen van 10.00-12.30 uur : – de woensdagen van 14.00-16.30 uur en van 19.00-21.30 uur.
Wij wensen iedereen weer veel trainingsplezier en blijf gezond. Met vriendelijke groet, namens het Bestuur Ans Leussink-Bats.

Bijgaand stuur ik jullie het Corona protocol dat wij hanteren met maatregelen die door het NOC*NSF zijn opgesteld en door de Nederlandse Klootschiet Bond wordt geadviseerd op te volgen.

klik op de poster voor vergroting ⇒⇒

Nieuwsbrief 1 juli 2020

New ma