KV. Klein Dochteren Sinterklaastoernooi 2018.

Het werd tegen 12.45 uur gezellig druk in het clubgebouw.

Zaterdag 1 december werd voor de 2de keer Sinterklaastoernooi gehouden rondom clubgebouw BETHEL.

Tonnie achter de inschrijftafel.

Nadat de vooruitzichten (volgens de weervoorspellers op vrijdagavond) bijzonder slecht waren voor de zaterdag, waren de weergoden ons juist prettig en gunstig gezind met zelfs een flauw zonnetje. TOTALE DROOGTE!!!.  Dit heeft zeker een aantal klootschieters ervan weerhouden om eens gezellig ons Sinterklaastoernooi te bezoeken. Alhoewel Tonnie drie ploegjes meer had ingeschreven dan in 2017, dus toch tevredenheid.

Hierbij de uitslag van het Sinterklaastoernooi.

AKF/NKB Klasse (groot parcours)                                                 AKF/NKB klasse (klein parcours)

1 *- Klein Dochteren 2                 58 schoten  –    72 meter        1 *- Respelhoek 5                50 schoten  –  40 meter
2 *- Eibergen 2                              60 schoten  –    02 meter         2 *- De Mölle 4                      58 schoten  –  45 meter
3 *- Woudhuis 1                            69 schoten  –  105 meter        3 *- Klein Dochteren 5         58 schoten  –  17 meter
4 *- Klein Dochteren 4                 71 schoten  –     44 meter       4 *- De Mölle 3                       61 schoten  –  77 meter
5 *- Woudhuis 2                            82 schoten  –     52 meter

Vrije klasse (groot parcours0                                                      Vrije Klasse (klein parcours)

1 *- Wildenborch 1                      57 schoten  –    34 meter       1 *- Witkampers 1                  51 schoten  –  65 meter
2 *- Heksenlaak 1                       60 schoten  –  115 meter        2 *- Witkampers 2                  61 schoten  –  20 met
3 *- Deldense buurtvere-          74 schoten  –    17 meter        3 *- Leussink                           66 schoten  –  27 meter
                                                                                                               4 *- Wildenborch 2                79 schoten  –  42 meter

Sinterklaas had gelukkig één Pieterbaas knecht vooruit gestuurd, die was al heel vroeg aanwezig om aan het begin van de wedstrijden de aanwezigen kostelijk te vermaken.

Het was al bijna donker toen Sinterklaas arriveerde. Meeste spelers waren al naar huis.

Aan het eind van de wedstrijden was Pieterbaas ook nog aanwezig!
Harman wordt door Piet gefeliciteerd.
Eerste plaats  AKF/NKB Klasse (groot parcours).

Hopelijk besluit het bestuur volgend jaar voor het derde keer het toernooi te organiseren?