Keidagen toernooi Lochem

Lochemse Klootschietverenigingen

KV de Heksenkring …… KV Kl. Dochteren …… KV de Mölle

Organiseerde in samenwerking met de Stichting Keidagen Events het  31ste Keientoernooi

En wel gehouden op DONDERDAG, Hemelvaartsdag, 10 mei!
Toen publicist om plus/minus halfnegen aan de kijksteeg bij het clubgebouw van KV Kl. Dochteren aankwam was het al gezellig druk. Geen wonder!! Want vanaf 8.00 uur waren de klootschietende Dames-, Heren-, Jeugd- en Gemengde teams van de bij de NKB aangesloten verenigingen en van buurtverenigingen, campinggasten en vriendenclubs uitgenodigd door het actiecomité. Zij trakteerde de aanwezigen op een geweldige verrassing namelijk “ontbijt voor de vroeg uit bed gestapte klootschieters” de koffie, thee en broodjes met gebakken eieren met spek”  werden gratis verstrekt en daar werd uiteraard gretig gebruik van gemaakt.

Klokslag negen uur, nadat de wedstrijdleiding de teams in de verschillende klassen had ingedeeld, werd er gestart. Volgens publicist…..! Opkomst iets aan de lage kant en kan mogelijk iets hoger uitvallen? Zijn bedenkelijke reden! Niet iedereen is ervan gecharmeerd om op zijn vrije Hemelvaartsdag vroeg op te staan, ook al werd door het actiecomité de suggestie gewerkt “Dit is de ultieme tegenhanger van dauwtrappen”. Dit is geen reden tot klagen maar een geconstateerd feit!

De wedstrijdleiding van Kl.Dochteren kon drie teams inschrijven namelijk: Kl. Dochteren 1, 3 en 4. Kl. Dochteren 1 (1ste klasse) bestond uit de volgende spelers Henk Lunnerker, Gido Beumer, Eric Nijenhuis en de charmante dochter van Eric Nijenhuis……. Erald Leussink, Harman Brunsveld en Publicist werden geposteerd in het 3de team van Klein Dochteren en in de 2de klasse ingedeeld……. Het 4de team bestond uit Bennie Beumer, Henk Wijers en Tonnie Otten en gooide in de 3de Klasse.

Comité had per klasse een KEI-TROFEE beschikbaar gesteld en afhankelijk van de deelname waren er leuke geldprijzen te winnen.

Kl. Dochteren 1 eerst prijs.
Dochter van Eric haalt de verrassing op.

Erald neemt juichend 1ste prijs voor het 3de in ontvangst.

Het vierde team ook een 1ste prijs. Henk Wijers wordt gefeliciteerd door Tonnie Otten.