Is klootschieten een echte sport?

WAARACHTIG EEN ECHTE SPORT!
Lijkt het je leuk om eens een klootje te gooien (schieten), kom dan eens een bezoekje brengen in het buurtschap Klein Dochteren. Aan de kijksteeg nummer acht ligt een unieke plekje geheten Bethel en dat is nu net het gezellige clubhuis van K.V. Klein Dochteren.
Elke zondagmorgen en woensdagmiddag is er de mogelijkheid om een rondje te schieten. In de zomeravonden wordt er ook op woensdagavond geschoten.

Uiteraard kunnen de leden van K.V.Klein Dochteren weer aan het sporten, nadat de opgestelde regels ten opzichte van het corona-pandemie weer veilig zijn gesteld om te mogen klootschieten.
Heeft u eventueel interesse neem dan contact op met een van onze bestuursleden. klik op CONTACT in de bovenbalk en scrol op de pagina naar beneden daar staan de email adressen.