Familiedag / kampioensreceptie tevens Aangelandentoernooi 2019.

Klootschieten bij tropische temperaturen en huldiging kampioenen en jubilarissen.

Een kloot zo uit de hand geschoten.

Zondagmiddag 25 augustus vond onze jaarlijkse aangelanden-/familiedag plaats. Na een kopje koffie of thee met een slagroomsoesje trotseerden een deel van de aanwezigen de hitte en gingen op weg voor het afleggen van het klootschietparcours van ± 4 km.
Na binnenkomst van alle acht teams vond de prijsuitreiking plaats. De eerste prijs ging naar team Veldmaat die het parcours aflegde in 49 schoten en 39 meter. Zij ontvingen uit handen van voorzitter Diny Beumer een beker.

De uitslagen van de overige teams waren:

Klein Dochteren  46 schoten – 4 meter (ondanks het minst aantal schoten kwam dit team niet in aanmerking voor de 1e prijs omdat allen klootschietleden zijn)

3. Nijenhuis/Leussink 51 schoten – 0 meter
4. Beumer 53 schoten – 107 meter
5. Marcel Nijenhuis          61 schoten – 80 meter
6. Otten                           64 schoten – 61 meter
7. Goorman                     72 schoten – 0 meter
8. Jansen                         73 schoten – 25 meter (poedelprijs)

Clubkampioen dames 2019 Natasja Veldmaat.

Clubkampioen heren en Gelderskampioen 2019 Henk Lunneker

Daarna werden de clubkampioenen, bij de dames Natasja Veldmaat, en bij de heren Henk Lunneker, die tevens dit jaar Gelders Kampioen is geworden, gehuldigd en ontvingen een envelop met inhoud.

Een envelop met inhoud was er ook voor team 6, bestaande uit Frans Zweers, Ans Leussink, Rikie Veldmaat, Betsie Zweers en reserve Teija Laakso, die bij de Achterhoekse Klootschieters Federatie (AKF)-competitie kampioen in de zesde klasse werden.

Tonnie en Maarten Otten waren dit jaar 25 jaar lid van Klootschietersvereniging Klein Dochteren en ontvingen een plaquette.

De middag werd voortgezet onder het genot van een drankje en patat met snacks uit de foodtruck en heerlijk boerenroomijs met slagroom. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde, gezellige en sportieve middag