Drive tour familie Beumer

13 maart 2021

Drive tour

Georganiseerd door kinderen en kleinkinderen!

Vrijdag 12 maart waren de leden Diny en Bennie Beumer
van onze klootschietersvereniging  Klein Dochteren
50 jaar getrouwd.

Diny vervult bij onze vereniging ook de functie van voorzitter.

Helaas kon het 50-jarig huwelijk niet groots gevierd worden. Dus organiseerden de kinderen en kleinkinderen een Drive Tour. Ze hebben familie en vrienden via de app opgetrommeld om hieraan deel te nemen. Het was een hele happening vrijdagmiddag in de Woerdstraat waar vanaf 17.00 uur velen het bruidspaar kwamen feliciteren. Bij de ingang van de Woerdstraat kreeg iedereen instructies hoe te handelen i.v.m. Corona. Via ballonnen, die langs de weg waren aangebracht, kwam je uiteindelijk bij het bruidspaar. Hier stonden Diny en Bennie voor hun versierde huis en met gezellige muziek de gasten te ontvangen. Na de felicitatie kreeg iedereen een attentie mee.
Diny en Bennie waren zeer verrast en genoten met volle teugen van deze Drive Tour.
Verslag aangeleverd door:                                                     Foto’s aangeleverd door:
Ans Leussink-Bats  Secretariaat K.V. Klein Dochteren      Gerrie Brunsveld Penningmeester K.V. Klein Dochteren

Diny en Bennie;
Van mijn kant uit de allervriendelijkste felicitatie voor jullie echtelijke verbintenis van vijftigjaren. De situatie gisterenavond was voor mij helaas niet optimaal, de aangegeven tijd kwam slecht uit om mee te doen aan de “Drive Tour”. Vandaar nu mijn felicitatie per schrijven op de website en een felicitatie aan twee zeer trouwe leden.
Vanaf begin oprichting K.V. Klein Dochteren zijn jullie als klootschieters betrokken bij de club en dat niet alleen!  Diny al jarenlang in de functie als voorzitter van K.V. Klein Dochteren en Bennie al jarenlang klussenman bij uitstek voor KD.
Uit bovenstaand verslag van Ans blijkt duidelijk dat het een prima happening is geweest.
De kinderen en kleinkinderen “Beumer” hebben het goed begrepen en een prima werk- en uitvoeringsplan opgezet. Vooral in deze vreselijke corona tijd een prachtig initiatief voor “PA / MA, Opa / Oma” welke dan ook een uitstekend resultaat heeft opgeleverd. Dat bleek ook al wel uit de vele opgaven afgelopen weken per WhatsApp en de enthousiaste reacties van deelnemers gisterenavond retour aan de organisatie van de  “Drive Tour”.
Webmaster  KD.