Achterhoekse Klootschieters Federatie seizoen 2020/2021.

20 september 2020.

Nieuwe website A.K..F
www.akf-klootschieten.nl

Dit is voor het hele seizoen de pagina wedstrijdenuitslagen.

Corona maatregelen:     Extra informatie competitie 20-21
We starten vanaf 13.00 uur. Er staat geen starter bij de start. We gaan ervan uit dat de teams dit zelf kunnen regelen.

1e competitiewedstrijd gegooid op de banen van “De Heksenkring”.

2e competitiewedstrijd gegooid op de banen van “Klein Dochteren”.

What do you want to do ?

New mailHet is de bedoeling dat een team max. 5 minuten voor de starttijd bij de start aanwezig is. Hiervoor moet het bordje bij het café worden opgehaald. Een vertegenwoordiger van het team haalt dit af. We proberen te voorkomen dat iedereen die een bordje ophaalt/inlevert zijn/haar contactgegevens bij het café moet achterlaten. In overleg met de caféhouders (door de thuisspelende vereniging) zoeken we een plek waar we kunnen zitten. Dit kan bij uitgifte/inname bordjes eventueel buiten zijn.