Cheque uitreiking RaboClubSupport.

14 november 2020.
Uitslag Rabo ClubSupport bekend!

Klik op de cheque voor vergroting.

De uitslag van de sponsorcampagne is bekend. De afgelopen tijd konden Rabo-leden stemmen op hun favoriete club, waarbij elke stem geld waard was. In de Achterhoek werd massaal gestemd. De cheque die de Rabobank aan K.V. klein Dochteren uitgereikt heeft is met gejuich ontvangen. Uiteraard zijn de centjes voor onze penningmeester bijzonder welkom in deze Corona tijd. Langs deze weg wil het bestuur en leden de stemmers hartelijk bedanken!
Eerste jaar K.V.Klein Dochteren:
Rabo ClubSupport is een sponsorcampagne van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek en werd dit jaar al voor de vierde keer georganiseerd. Penningmeester Gerrie Brunsveld-Oudenampsen heeft dit jaar K.V.Klein Dochteren voor de eerste keer ingeschreven en met succes! Hoe meer stemmen onze vereniging binnenhaalde hoe hoger de bijdrage. Op 6 november 2020 werd om 20.00 uur de cheque door de Rabobank online getoond.
K.V. Klein Dochteren bedank dan ook de Rabobank Noord/Oost Achterhoek!
Liever had de Rabobank Noord/Oost Achterhoek de cheques persoonlijk overhandigd, maar dat was dit jaar helaas niet mogelijk. Enerzijds vraagt de Rabobank de clubs die een bankrekening hebben en ingeschreven staan, om campagne te voeren. Terwijl zij weten, dat clubs in deze corona tijd daarop dit moment niet de prioriteit hebben liggen. Anderzijds hebben clubs dit jaar financiële ondersteuning nodig en dat meer dan ooit. Daarom voelt het bij de clubs juist goed om deze cheque te mogen ontvangen. Bedragen die zijn samengesteld door de leden dus de achterban van de clubs.
De complete uitslag is te vinden op
www.rabobank.nl/clubsupport   #RaboClubSupport   #ClubSupportTwenteAchterhoek
Webmaster K.V. Klein Dochteren.