AKF competitie ///// Indeling ///// Uitslagen 2018/2019.

ACHTERHOEKSE KLOOTSCHIETERS FEDERATIE:
Deze pagina is blijvend voor de 12 wedstrijduitslagen van de competitie. /////// Maandag na een gespeelde competitiewedstrijd staat de nieuwe uitslag op onze eigen Website.
Indelingen wedstrijden 2019:
Datum             Wedstrijd                              Afdeling         Vereniging                Locatie                     Plaats
2 Februari        9de competitie wedstrijd          AKF              ’t Broek                     Café De Duif              Ruurlo
16 Februari      10de competitie wedstrijd        AKF              Zwolle                      Café Grenszicht         Eibergen
2 Maart             Reserve datum                           AKF
16 Maart          11de  competitie wedstrijd       AKF              De Onderlingen       HCR Prinsen              Haarlo
30 Maart           Reserve datum                          AKF
6 April              12de  competitie                         AKF              Eibergen                    Café De Klok              Eibergen                                                                                    14 April. Persoonlijke/ Gelders Kam-  AKF Jeugd, Dames en Heren bij KFIJ

Competitie uitslagen 2018/2019:               klik op de posters voor uitvergroting.

1ste competitie wedstrijd gespeeld bij Heksenkring te Barchem

2de competitiewedstrijd gegooid bij de Hemmeler te Zieuwent

3de Competitiewedstrijd gegooid bij Winterswijk

4de Competitiewedstrijd gegooid op de banen van KV. Zwolle

5de Competitiewedstrijd gegooid op de banen van KV. De Mölle

6de competitiewedstrijd gegooid op de banen van KV. Klein Dochteren.

7de competitie wedstrijd gegooid op de banen van KV. Dijkhoek

8ste competitie wedstrijd gegooid op de banen van KV. Respelhoek.

Zaterdag 19 januari 2019;  8ste competitie

Wat een prachtige zaterdagmiddag. Plusminus 3 graden boven het nulpunt. Zonnetje wazig aanwezig. Perfect om een klootje te schieten. Een lust om op de wegen in het prachtige natuurlandschap van Geesteren (Gelderland) je favoriete sport uit te oefenen.
Merendeel van de teams (Klein Dochteren 1, 2, 4 en 6) boven het gemiddelde in hun klasse. Klein Dochteren 3 en 5 hadden niet een al te beste middag.
Nu op naar de negende competitiewedstrijd. Deze wedstrijd wordt geschoten op zaterdag 2 februari 2019 op de banen van KV. ’t Broek. Melden café/ restaurant De Duif te Ruurlo.