12de en laatste Publicatie seizoen 2017/2018 AKF competitie.

Zondag 15 april 2018

Vandaag twaalfde AKF  “Rondeschieten”  te Eibergen.

Organiserende vereniging KV. Onderlingen heeft de meespelende verenigingen uitgenodigd in Café rest. HCR Prinsen te Haarlo.Weersgesteldheid uitstekend zon en +/- 20 graden perfect om een rondje te gooien.

Klootschieters van KV. Klein Dochteren verzamelde zich om 12.30 uur in het clubgebouw om opgewekt te gaan klootschieten in Haarlo. Onderlingen had weer twee prachtige banen uitgezet waarvan één over de Needseberg. De totaal uitslag na 12 gespeelde wedstrijden van de teams is als volgt: Klein Dochteren 1 eindigde op een keurige tweede plaats in de 1e klasse en de daarbij behorende tweede prijs werd uithanden van eigen speler (Harold Dolleman voorzitter AKF) overhandigd aan de jongste spelers (Gido Beumer en nog jeugdlid) van het eerst Team, Klein Dochteren 2 eindigde op de achtste plaats in de 1e klasse, Klein Dochteren 3 op de zesde plaats in de 2e klasse, Klein Dochteren 4 op de vijfde plaats in de 3e klasse en Klein Dochteren 6 op de vierde plaats in de 6e klasse. Allen van harte gefeliciteerd !

Team 5 kampioen in de vijfde klasse AKF

Nadat het vijfde team op zondagmorgen Diny Beumer bij haar thuis een brunch had aangeboden, t.g.v. de verjaardag van Diny Beumer, ging men eerst op weg naar het clubgebouw en daarna op naar Café Prinsen in Haarlo.  Tegenstander was al bekend, omdat in de laatste wedstrijd altijd tegen de directe concurrent vanuit de totaalstand wordt gespeeld. Dijkhoek 5 was de tegenstander en werd met ruim verschil verslagen. Echter was Klein Dochteren 5 in feite al verzekerd van een eerste plaats daar men 43 schoten voor stond op nummer 2 KV. Dijkhoek.

Toen alle teams terug waren van de parcoursen vond de prijsuitreiking plaats.

Uit handen van de voorzitter AKF, Harold Dolleman en wedstrijdbestuur AKF,  Jan Saaltink en Berend Meerbeek, ontving elke speler een Medaille en het hele team één Standaard voor in de clubprijzenkast.
Diny Beumer, Gerrie Brunsveld, Natasja Veldmaat, Hans v.d. Berg en Frans Zweers van harte gefeliciteerd met deze overwinning!

⇐⇐⇐ Van het bestuur een bos bloemen⇒⇒⇒
            Het zesde team verraste hen met een spandoek.